Kajla itt van!

A Baden-Württembergi Konzuli Magyar Iskola diákjai különleges meglepetést kaptak Meckelholt Orsolya tanárnő lelkes szervezésének köszönhetően. Minden tagintézménybe jutott a hasznos ajándékból.

A Magyar Turisztikai Ügynökség által életre keltett vizslakölyköt a magyarországi iskolások jól ismerik. Kajla számtalan kalandját együtt éli meg a gyerekekkel, akik lelkesen gyűjtik a kedvezményekre jogosító pontokat.

Fel a túracipőt, elő a hátizsákkal, és indulj útnak! Vadregényes, színes erdők és ezernyi csodás érdekesség vár rád az ország számos pontján. Ismerkedj meg Magyarország állat- és növényvilágával, szerezz felejthetetlen emlékeket!” – így invitálják a szervezők a gyerekeket, s számos eszközt adnak a kezükbe, hogy felkészülve induljanak a közös útra. A könyvek, a térképek, a makettek, mind azt segítik, hogy felfedezzük a legcsodálatosabb, legizgalmasabb világot, Magyarországot.

Kajla ebben az évben megjelenik a tévéképernyőkön is, sőt saját app-je is van már.

 

Minden helyszínen örömmel fogadták az ajándékot a tanulóink. Az időzítés is tökéletes volt, Heidenheimba Mikulás napján érkezett meg.

   

Az ajándéknak nemcsak a gyerekek örültek, ahogy az a szülői üzenetekben is olvasható.

A téli szünetben családi program is lehet a memória kártyákkal az otthoni kedves helyek felidézése.

Szilágyi Bernadett