eredményeink

 

Első helyezett gyerek, Schneider Milán

Iskolánk diákjainak több versenyen volt lehetőségük részt venni az elmúlt években.

 

Radolfzelli iskolánk, iskola előkészítő csoportjának egyik tanulója Schneider Milán részt vett 2019 decemberében a Tuttlingen és Környéke Magyar Egyesület által megrendezett rajzpályázaton ahol első helyezést ért el kimagaslóan jó rajztehetségének köszönhetően.

 

 

Volt egyszer egy rajzpályázat és rajzfilm workshop

2019-es év emlékezetes eseménye volt a március 15-i családi naphoz kapcsolódó  rajzpályázat, melynek témája  “Mit jelent számomra magyarnak lenni?” volt . Minden helyszínen, csoportonként a két legszebb képet készítő gyermek részesült jutalomban. Pályázni A4-es lapon a gyermek nevének feltüntetésével lehetett bármilyen technika alkalmazásával.

egy nyertes rajz
nyertes rajz nézés Az eredményhirdetésre, az oklevelek és ajándékok átadására az ünnepi műsor lezárásaként került sor.  A felsősök első és második helyezettje részt vehetett a Stuttgarti Magyar Kulturális Intézet által szervezett rajzfilm workshopon  a MOME Animációs tanszék szakembereivel

A workshopra a gyermekek a nyertes rajzot is magukkal vitték, ez képezte az ott folyó alkotási folyamat alapját.

A rendezvény részvevőit: Kapala Nóra, Kapala Kincső, Heghi Laura, Misselwitz Réka, Kovács Rita, Lukács Levente, Greff Bálint, Horváth Lolli, Horváth Zénó, Czumbel Lea-Kinga, Bunk Elias, Juhász Imola, Imre Panni, Kovács Sára, Kille Anna, Fuszenecker Ágnes, Balogh-Eberling Maira Suri egy közös fotó is emlékezteti arra, hogy a tanulás, a kreativitás, csoportkép

a közös ötletelés, játék után milyen lelkesedéssel és örömmel mesélt mindenki a rájuk várakozó szülőknek az élményekkel teli napról.