szakkörvezetők

Egyesületünk (Magyar Tanárok Képzési és Nevelési Egyesülete) a tanítás mellett igény szerint tanórán kívüli tevékenységeket és felnőtteknek szóló kurzusokat is szervez tanulói és családjaik számára. Új szakkör/kurzus indítására az egyes tagiskolákban akkor van lehetőség, ha van rá megfelelő számú jelentkező ill.szakkör vezető.

 

Amennyiben szívesen vállalna tagiskoláinkban szakkör/kurzus vezetést, kérjük küldje el az alábbi email címre önéletrajzát, motivációs levelét és scannelve a végzettségét/végzettségeit igazoló dokumentumokat.

(Az önéletrajz tartalmazza: szakmai tapasztalatát, egyéb végzettségét és kompetenciáit, németországi lakcímét, telefonszámát, születési dátumát és helyét.)

 

Kérjük, jelentkezésében jelölje meg, hogy melyik tagiskolánkban vállalná a szakkör vagy kurzus vezetést. (Útiköltséget nem tudunk téríteni.)

ulbe.e.v.info@gmail.com

 

Fontos információk iskolánkról:

Jelenleg a következő helyszíneken zajlik nálunk az oktatás:

Stuttgart, Ludwigsburg, Tübingen, Ulm, Wellendingen, Renningen, Heidenheim, Radolfzell am Bodensee, Baden-Baden

 

​​Az iskolában általában kéthetente szombaton délelőtt, vagy hetente pénteken délután van oktatás.

​(A pontos időpontok helyszínenként különböznek.) A tanulóknak szóló szakkörök a tanítási idő előtt vagy után vannak megtartva. A szülői kurzusok általában a tanítási idővel párhuzamosan zajlanak.

Szakkör/kurzus vezetőinknek 20 EUR órabért fizetünk – adómentesen.