beiratkozás

Az iskolai oktatáson a tanulók 5 éves kortól vehetnek részt. A diákoknak egy alapfokú magyar nyelvtudással kell rendelkezniük ahhoz, hogy az iskolába felvételt nyerjenek.

A beiratkozás online történik. A szülők az alábbi email címen jelezhetik beiratkozási szándékukat: beiratkozas.bw.kmi@gmail.com

 

Beiratkozni a tanév folyamán bármikor lehetséges. Ennek részleteiről a fenti email címen kaphatnak bővebb tájékoztatást.

Az online beiratkozást egy hivatalos szerződéskötés követi, amire az első tanítási napot követően kerül sor. A szerződés tartalmazza az iskola tandíját is. A szerződéskötés lebonyolításáról a szülők írásban értesülnek. A szerződés határozatlan idejű (nem egy tanévre szól) és csak felmondással szűnik meg. A felmondás írásban kell történjen az iskola vezetősége és a tanár felé, az adott tanév március 30-áig.

Gyermekenként az éves tandíj egy  tanévre: első gyermekre 150 €, testvérek számára kedvezmény, indokolt esetben részletfizetés kérvényezhető. Testvérek esetén ez így alakul: 2 gyermek 280 €; 3 gyermek 410 €; 4 gyermek 540 €, 5 gyermek 670 €. A fizetést egy évre előre, az iskola első tanítási napjától számolt 2 héten belül kell teljesíteni.