Renningeni Magyar Óvoda és Iskola közös farsangi délutánja

Renningeni Magyar Óvoda és Iskola közös farsangi délutánján a vidámság és a kreativitás került a középpontba. Az intézmények összefogásával egy felejthetetlen esemény született, amelyen az óvodások és az iskolások együtt ünnepeltek.
A rendezvény délután kezdődött, amikor az óvodások és iskolások egyaránt izgatottan érkeztek jelmezeikben. A termet színes díszek és farsangi dekorációk varázsolták el, hangulatot teremtve az ünnepségnek.
 
A délután során számos szórakoztató program várta a résztvevőket. A gyermekeknek lehetőségük volt bemutatni kreatív jelmezeiket egy közös farsangi felvonuláson, ahol vidáman sétáltak az óvoda és iskola környékén. A szülők és tanárok lelkesen támogatták a kicsiket, akik büszkén prezentálták jelmezeiket.
 
A farsangi délután színes programokat kínált, beleértve táncos performanszokat, játékokat és kézműves foglalkozásokat is. A közösen megélt örömteli pillanatok és a vidám hangulat hozzájárultak a magyar  közösségépítéshez és az együttlét öröméhez. Mindenki mosolyogva és jókedvűen zárta a délutánt, tele élményekkel és emlékekkel a közös farsangi ünnepségről. 
   
 Bandean Andrea és Akarsu Anikó
Címkék: