Nálunk októberben csengettek be…

Reménykedve, bizakodva búcsúztunk el a tanulóktól még júliusban, az utolsó tanítási napon, hogy jövőre újra iskolába járhatunk. Majd szeptemberben még mindig reménykedtünk és bizakodtunk, és vártuk a csodát. De a szeptemberi kezdés sajnos elmaradt. Engedélyeztetések, egyeztetések hosszú sora várt még ránk, és mi türelmesen vártunk, és bizakodtunk, meg reménykedtünk. Aztán jött a szomorú hír, hogy a digitális eszközeinket mégis be kell vetnünk. Beletörődtünk, meg el is fogadtuk, hogy az ulmi városvezetés még mindig nagyon óvatos.

Majd az előkészületek utolsó pillanatában megszólalt a telefon: vár bennünket a vírusmentesített iskola. És igen… Végre visszaköltözhettünk az online térből az alma máter szentélyébe. Mindenki legnagyobb örömére.

Szombat délelőtt harmincnégy tanuló a három tanerővel és a munkájukat segítő szülővel elfoglalhatta a számukra kiutalt tantermeket. Mind a hármat. Hiszen az idén egy osztállyal gyarapodott iskolánk.

 

 

Kezdetét vette a 2020-21-es tanév ebben a maszkos-cudar világban, egy kicsit megkésve, de törve nem, mert ugye nekünk csak októberben csengettek be…

Címkék: