Vidám közös program Tübingenben

Az adventi időszak elején összedugtuk a fejünket a Tübingenben tanító kollégáimmal, hogyan lehetne közös programot szervezni a három csoportnak. Már a Mikulás is a nagyokkal küldte el a csomagot a kisebbeknek, ezért gondoltuk, hogy folytassuk a közös karácsonyi készülődést.

Az elképzelést tettek követték. A meghívó elkészült, sok szülő örömmel jött el megnézni a lelkes gyerekeket, sőt finomabbnál finomabb aprósütemények érkeztek szombatra. Köszönjük a szülői támogatást!

Mindhárom csoportban megtanulták a gyerekek az egyik legismertebb éneket, a Mennyből az angyalt. Még gitárkíséretet is kaptunk! Csilingelő gyermekhangok töltötték be a gimnázium auláját. A szülők büszkén videózták a színpadon zajló előadást, ragyogó szemmel hallgatták gyermekük énekét. Később mindenki elkészítette a saját manókertjét, a szülők is segítettek benne. A kicsik és nagyok adventi programja nagyon jó alkalom volt a személyes találkozásra, beszélgetésre is.

 

Az elkészült alkotásokat mindenki magával vihette, és reméljük, hogy ha ránéznek, eszükbe fog jutni ez a tartalmas délelőtt.

 

Mindenkinek békés ünnepeket kívánnak a tübingeni tagiskola tanárai:

 

Hajni, Vivi, Mariann

 

Nagy Mariann

 

 

 

Címkék: